Search

Content

31. 1. 2015

10 důvodů, proč založit blog

Proč začínat trapnym představováním? Začněme tak, jak budem pokračovat.
Vítá tě novej web 10 věcí! 
Všechny příspěvky budou psány v rodě mužském, ale vztahují se na všechna pohlaví, tvory, povahy, hmoty i částice. Ale psát furt dokola /a je trochu nuda, né? Takže sorry, feministky.


1) Protože ten pocit, když založíš novou čistou stránku, která je jen v tvejch rukách je...magickej? Něco jako usínání v čistým povlečení, první stopa v čerstvě napadnutým sněhu a tak.

2)Ale teď už se tomu budeš opravdu věnovat. Né jako tomu fotoblogu, kde jsi nacpal odpadky z dokumentů, který ti zbyly ze studentskej uměleckejch let, fashion blogu, kde jsi stihl dát jen wishlist, než tě to omrzelo a foodblogu, cos měl předtim, kde ses odvážil na pouhou roládu. 

3)Protože teď bloguje i Věrka z vedlejší kanceláře, tvůj mladší sourozenec a možná i ta kuchařka ze závodní jídelny jede foodblog. Tak bys možná měl taky začít. 

4)Protože jsi slyšel, že z toho sypou velký prachy. A když muže vydělávat partička ugelovanejch výstřihů do véčka na YouTube, tak proč né ty?

5)Protože když to vyjde, tak tě pozve nejdřív Honza Dědek, pak Kraus a nakonec i možná Karel Šíp, když budeš fakt dobrej. A komu vadí odpovídat furt na to, jak tě napadlo to založit a jestli  to fakt někdo čte nebo sis zaplatil pět éček za šedesát turků na článek, který budou klikat?

6)Protože když budeš fakt dobrej, tak budeš mít svuj vlastní minutovej spot před slosováním loterie jako Halina Pawlovská. Jak a kde blogovat. A z toho budou taky prachy. Než tě zažalujou za reklamu na veřejnoprávní televizi, žejo.

7)Protože možná vydáš konečně knížku. Nebo budeš mít sloupek v časopise. Nebo bude tvoje fotka v diáři TopDívky s tím nevkusným fontem, ale who cares?

8)Protože...proč ne?

9)Protože se přímo vyžíváte v úvodních článcích tisíckrát jinak. Minule jste byli proslunění, tentokrát začnete jako ironičtí rýpalové. Příště jako někdo úplně normální (s tím se lidi ztotožní, né?) a pak...pak třeba jako 10 VĚCÍ. No a co?

10)Protože jste právě objevili skvělej web o 10 věcech, co všichni známe a chcete bejt podobně skvělý, nápaditý, vtipný a úžasný! Hm, tak to hodně štěstí a čtěte dál!


0 komentářů:

Okomentovat

Kdo je Ona?

Ona- vtipná, ironická a krutě upřímná zrzka. Víc neřekne! Všechny články jsou čistě autorské a kopírování je zapovězeno.
by ONA. Používá technologii služby Blogger.