Search

Content

1. 2. 2015

10 nejlepších věcí na víkendovym ránu

Spánek, teplo v peřinách a spousty dalšího...víkendy jsou slast!




1) Překapaný kafe. Je lepší, čerstvoučký a když ho nalejváte z tý konvice, tak si připadáte jako z tý restaurace v Moderní popelce. Už jen brusle a růžovou zástěru, nemám pravdu?

2) Dospávání. Protože když vám zazvoní budík v deset, tak můžete do jedenácti klidně jen tak polehávat.

3) Ranní playlisty na Spotify- Acoustic morning, Wake up happy!, Breakfast in bed...valte to na mě!

4) Reprízy pořadů, který jste nestihly. Protože kdy jindy má člověk čas dokoukat i tu největší blbost, kterou sledoval před třema rokama? V sobotu ráno!

5) Snídaně. Taky trávíte vetšinu dopoledne přípravou vlastní snídaně a předstíráním, že hostujete v pořadu nějakýho kuchařskýho esa, kde ukazujete, jak si nejlíp připravit jogurt s ovocem?

6) Facebookový ticho. Protože lidi se po pátcích buděj odpoledne a chvilku mlčej se svejma statusama, albama "Na procházce" a ostatním univerzálním facebookovým záplavonudným materiálem.

7) Nikdo po vás nich nechce. K tomu nemám, co bych dodala.

8) Ráno moudřejší večera. To, co včera bylo neřešitelný je ráno uplná pohodička. Od úkolu z matiky po roztržený džíny.

9) Máte nabitej mobil. Mít totiž 100% na baterce je povzbuzující, čisťonký a plný naděje na novej den. Než začnete postovat svoje nohy v peřině na instagram, žejo.

10) Máte celej den na to, něco změnit. A to je fajn, ne? Ať už se hodláte naučit konečně bižuli nebo sebrat k něčemu odvahu.

1 komentářů:

Kdo je Ona?

Ona- vtipná, ironická a krutě upřímná zrzka. Víc neřekne! Všechny články jsou čistě autorské a kopírování je zapovězeno.
by ONA. Používá technologii služby Blogger.